Aktiviteter på The Fox & Anchor i Karlskrona!

Besök The Fox & Anchor i Karlskrona för en äkta engelsk pubupplevelse! Hos oss kan du njuta av en kväll fylld med aktiviteter som biljard, shuffleboard, dart och karaoke. Vår inbjudande atmosfär är perfekt för att fira födelsedagar, umgås med vänner eller kollegor under en after work. Oavsett om du kommer med ditt killgäng eller vill ha en glädjefylld kväll med tjejerna, garanterar vi underhållning och minnesvärda stunder. Boka ditt nästa besök och upplev pulsen och värmen hos oss på The Fox & Anchor!

Karaoke

Om man går fram till en Karlskronabo och frågar om det finns någon Karaoke i denna vackra stad lär svaret bli ganska så entydigt, Ja kolla in Foxen en torsdag! Vi har erbjudit en fantastisk karaoke hos oss i hela 20 år, varje torsdag, året runt! Mannen bakom denna företeelse stavas Kristian Elvingsson, han hälsar bra och mindre bra röster upp på scenen på Foxen varje torsdag och har gjort så under alla dessa år.

Nu har vi utökat denna tradition med två grymma karaokerum som väntar på att fyllas med sång och skratt! Inrett med charmiga skotskrutiga väggar och utrustat med en imponerande playlist på över 100,000 låtar, är våra rum den perfekta platsen för dig som vill sjunga ut hjärtats glädje – oavsett om du är en dold diva eller bara vill ha roligt med vänner.

Våra karaokerum rymmer upp till 10 personer och är tillgängliga för bokning måndag till torsdag för 395 kr per timme, samt fredag till lördag för 595 kr per timme. Oavsett tillfälle – svensexa, möhippa, after work, eller en vanlig kompisträff – har vi skapat en perfekt miljö för att sjunga ut och ha kul.

Du behöver inte oroa dig för att bli törstig eller hungrig heller! Beställ enkelt plockmat och dryck direkt till rummet via vår smidiga QR-kod. Så ta ton, välj din favoritlåt och låt musiken leda vägen till en oförglömlig kväll.

Solen skiner alltid på The Fox and Anchor, oavsett väder. Kom och gör din nästa samling till en musikalisk fest att minnas. Boka ditt karaokerum idag och låt showen börja!

Biljard

Här kan du skapa oförglömliga minnen runt våra två toppklassiga biljardbord, perfekta för en vänlig omgång – eller kanske en lite mer tävlingsinriktad match.

Våra biljardbord är tillgängliga måndag till torsdag för bara 195 kr per timme och fredag till lördag för 295 kr per timme. Så vare sig du planerar en avslappnad after work, en svensexa, möhippa eller bara en trevlig kväll med vänner, erbjuder The Fox and Anchor den perfekta platsen för spel och skratt.

Håll spelandet i gång och hungern på avstånd! Med vår enkla QR-kod kan du direkt beställa mat och dryck som levereras rätt till ditt bord, så att du aldrig missar ett stöt.

Så, ta dina vänner, dina kollegor eller dina nära och kära och kom till oss för en bit av det goda livet. Vi har bollar, köer och massor av god mat och dryck – allt som behövs för en riktigt rolig kväll.

Dart

Våra darttavlor står redo att piffa upp din kväll! Vi bjuder in dig till ett riktigt dartäventyr med inte mindre än fyra darttavlor – tre av dem står stolt på vår scen, perfekt för dem som vill vara i centrum, och en mysigt placerad i vår avslappnade pubmiljö, för de som föredrar en lugnare kastvinkel.

För endast 95 kr per person och timme kan du och dina vänner njuta av dartspelandet, eller varför inte boka en hel bana för 350 kr? Oavsett om det är dags för en adrenalinfylld after work, en spännande tävling, eller en trevlig kväll med vännerna, är våra darttavlor garanterade att leverera skratt och tävlingsspirit.

Och med vårt avancerade scolia-system blir det lätt att följa poängen och tävla mot dina vänner. Svälten under matchen? Inga problem! Scanna enkelt vår QR-kod för att beställa härlig mat och svalkande drycker direkt till dartområdet.

Så ta sikte och gör dig redo för en rolig kväll med prickskytte på The Fox and Anchor. Vi ser fram emot att välkomna dig till en kväll fylld med pilkastning, god mat, och massor av skratt. Sikta på bullseye och ha kul!

Shuffleboard

På Foxen har vi två högklassiga shuffleboard som står redo att erbjuda både spänning och skratt för alla tillfällen.

Sätt din glidteknik på prov från måndag till torsdag för endast 195 kr per timme, eller dra nytta av helgpeppen fredag till lördag för 295 kr per timme. Oavsett om du är här för en lättsam after work, en spännande svensexa, en minnesvärd möhippa eller en avslappnad kväll med vänner, är våra shuffleboard perfekta för att skapa stunder av glädje och kamratskap.

Och för att göra din upplevelse ännu smidigare kan du enkelt beställa både mat och dryck direkt till ditt bord via vår QR-kod. Varför inte njuta av några av våra utsökta snacks eller en uppfriskande dryck medan du spelar?

Så, dra ihop gänget och glid in på The Fox and Anchor för en kväll där du kan skjuta, poängsätta och skratta. Vår varma atmosfär och vänliga personal väntar på att välkomna dig till en av Karlskronas mest underhållande destinationer. Låt spelet börja!